pátek 3. února 2012

Svobodu!!! (aktualizace)


Aktualizováno: Přibližně kolem 14:00 byla Míša propuštěna na svobodu. Nic to nemění na faktu, že tento případ by měl být rozšířen mezi co nejvíce lidí! Ukažme lidem skutečný stav svobody v této totalitní republice! Využívejte sociální sítě, emaily, informační letáky a jiné prostředky v maximální možné míře! Informujte svoje okolí a kamarády! Svobodu politickým vězňům!

Michaela Dupová se dnes znovu ocitla za mřížemi. Tzv. samolepková vražedkyně byla dnes kladenskou policii pozvána, aby podala vysvětlení. Podání vysvětlení se však během chvíle změnilo v nucené umístění na CPZ. Celá tato maškaráda má jediný cíl - dostat Míšu zpět do vazby! Důvodem umístění na vazbu má být záminka, v podobě miniaturního tetování na zadní straně krku, které je pro běžného člověka takřka neviditelné. Na tetování je vyobrazeno ozubené kolo s černým praporem.

Celou tuto totalitní šikanu, za kterou by se nemuseli stydět ani soudruzi z KLDR má na svědomí novodobý Urválek v osobě státní zástupkyně Galkové! Dnes nebo zítra, rozhodne kladenský soud o uvalení vazby.

Je na Vás abyste informovali veškeré své blízké v okolí! Následující víkend by měl být pro každého z Vás ve znamení aktivismu! Informujte všemi dostupnými prostředky Vaše okolí o totalitních praktikách tohoto prohnilého státu!

Svobodu politickým vězňům!!! Svobodu pro Míšu!!!